Terug naar school

 

Bij Vavantas vind je alles wat je kinderen nodig hebben voor een geslaagde start: grote en kleine boekentassen, hippe rugzakken, handige pennenzakken, kleurrijke schrijfwaren en het beste sportgerief.Het is bijna zover... het schooljaar komt er weer aan! En dus is het hoog tijd om nieuwe schoolspulletjes te scoren.
Bij Vavantas vind je alles wat je kinderen nodig hebben voor een geslaagde start: grote en kleine boekentassen , hippe rugzakken, handige pennenzakken, kleurrijke schrijfwaren en het beste sportgerief. Ook voor modieuze kinderkleding en -schoenen kan je bij Vavantas terecht. Zo stappen je kinderen hip en trendy door de schoolpoort op 3 september!


Ontdek het assortiment in onze terug naar schoolfolder , die je in brievenbus en op onze website kan vinden. In onze winkels vind je zelfs een nog grotere collectie!
Bovendien zijn we op maandag 3 september uitzonderlijk open van 14 tot 18u. Kom snel naar onze winkel in Sint-Truiden, Boutersem en Riemst, en maak er samen met Vavantas een fantastisch schooljaar van!

 

Bij Vavantas vind je alles wat je kinderen nodig hebben voor een geslaagde start: grote en kleine boekentassen, hippe rugzakken, handige pennenzakken, kleurrijke schrijfwaren en het beste sportgerief.

 


Deel deze pagina op Facebook