Het Vavantas Speelgoedboek is er weer!

 Ben je dit jaar braaf geweest? Dan zul je vast wel willen weten dat Sint en Piet hun cadeautjes al aan het verzamelen zijn. En dat doen ze natuurlijk bij Vavantas, DE winkel van de Sint!

Het Vavantas Speelgoedboek is er weer!Hier kunnen ze kiezen uit het ruime speelgoedassortiment, met levensechte babypoppen, supercool slijm, stoere auto's, gezellige gezelschapsspellen en zoveel meer! Ze kunnen zelfs iets leuk vinden in de kledij- en schoenenrekken. Voor kinderen die er hip willen uitzien. Nu al benieuwd? Dan kun je de folder ook online checken.

De aanbiedingen en acties in deze folder zijn geldig vanaf 25 oktober t.e.m. 6 december 2018 of zolang de voorraad strekt binnen de ze promotieperiode.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke drukfouten. We behouden ons het recht voor om bepaalde artikelen
door andere of gelijkwaardige te vervangen indien er zich leveringsmoeilijkheden voordoen.

Kleur de kleurplaat in en win een topcadeau!

 Kleur de kleurplaat in en win een topcadeau!

De Sint is al langsgeweest bij Vavantas! Knutsel deze  pietenmuts in elkaar, breng hem terug binnen in een van  onze winkels en krijg al een eerste cadeautje van de Sint! Maar… je kan nog een groter geschenk winnen!  
Post een foto van jou, je pietenmuts en supergrote smile op Facebook met de hashtag  VavantasViertDeSint. De allerleukste  reatie wordt beloond met een extra groot cadeau! Veel plezier, en veel succes

 


Deel deze pagina op Facebook